ONZE DIENSTEN

Arbeidsrecht

Bij Smidswater advocaten kunt u voor alle arbeidsrechtelijke kwesties terecht, of u nu werkgever, ondernemingsraad, (statutair) bestuurder, manager, toezichthouder, werknemer, ambtenaar, zzp-er of expat bent. Door de intensieve, onderlinge samenwerking van de advocaten van Smidswater advocaten, worden de arbeidsrecht specialisten regelmatig betrokken in de overnamepraktijk, waarin zij onder andere adviseren over de arbeidsrechtelijke gevolgen van fusies en overnames.
Lees verder…

Ambtenarenrecht

Het ambtenarenrecht is een bijzonder rechtsgebied, voor het beoefenen waarvan specialistische kennis van (sector)specifieke regelingen en een goed gevoel voor ambtelijke en politieke verhoudingen vereist is. Smidswater advocaten heeft die specialistische kennis in huis. Fleur van Bree houdt zich al jaren bezig met adviseren en procederen in het domein van het publieke arbeidsrecht.
Lees verder…

Expats

Smidswater advocaten provides employment law services to foreign companies setting up their businesses in the Netherlands. The lawyers of Smidswater advocaten are true specialists in labour law: they have practised in this area for many years as lawyers, litigators, advisers, and sparring partners. Together with our network of specialists in the field of corporate immigration and international tax and socials security, we can help you set up your company in the Netherlands.
Lees verder…

Ondernemingsrecht

De advocaten van Smidswater advocaten voorzien oprichters, investeerders, aandeelhouders en bestuurders van advies over en ondersteunen hen bij uiteenlopende ondernemingsrechtelijke vraagstukken, waaronder op het gebied van besluitvorming, het opzetten van joint ventures en de implementatie daarvan in (aandeelhouders)overeenkomsten en statuten.
Lees verder…

M&A

Wij verlenen juridisch advies aan verkopers, kopers, investeerders en management bij fusies en overnames, zowel in aandelen- of activa transacties, herstructureringen en management buy-outs. Bij (ver-)koopprocessen voeren wij bijvoorbeeld (vendor) due diligence onderzoeken uit en stellen wij de transactiedocumentatie op en onderhandelen daarover.
Lees verder…

Ad-interim diensten

De advocaten van Smidswater advocaten zijn beschikbaar om op project-/transactiebasis of voor een bepaalde periode ad-interim diensten te verrichten en te worden ingehuurd. Dit kan ook voor een aantal uur per week. Dat kan zowel op locatie als vanaf ons kantoor. Een combinatie is ook mogelijk.

Wij verrichten ad-interim diensten voor andere advocatenkantoren en bedrijven.