M & A

Susanne van Dijkum is een echte specialist in M&A. Zij verleent juridisch advies aan verkopers, kopers, investeerders en management bij fusies en overnames, zowel in aandelen- of activa transacties, herstructureringen en management buy-outs. Bij (ver-)koopprocessen voeren wij bijvoorbeeld (vendor) due diligence onderzoeken uit en stellen wij de transactiedocumentatie op en onderhandelen daarover.

Uw belang, of u nu koper of verkoper, bent, staat voor ons voorop. Wij geven doelgericht en concreet advies, benoemen risico’s en dragen pragmatische oplossingen aan en brengen transacties op een gestructureerde en doordachte manier tot stand.

Doordat wij zowel arbeids- als ondernemingsrecht specialisten in huis hebben, zijn wij in staat om op een breed terrein te adviseren. Indien wij de benodigde kennis niet onder ons dak hebben, beschikken we over een uitgebreid netwerk waardoor we een team kunnen aanbieden dat over de benodigde expertises beschikt. Zo werken wij ook samen met diverse gerenommeerde fiscale en notariskantoren en corporate finance huizen. Op deze manier pakken wij de hele transactie als eerste aanspreekpunt voor u op en bent u volledig ontzorgd.

De dealwaarde van de transacties die wij begeleiden, ligt tussen de € 50.000 en € 35 mio.

In transacties treden wij ook vaak op als projectmanager en fungeren dan als eerste aanspreekpunt en ‘spin in het web’. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven en andere advocatenkantoren als specialist en maken onderdeel uit van hun dealteam.